<重要>台風11号接近に伴う授業の取扱について(国立キャンパス)

台風11号の接近に伴い、暴風雨と公共交通機関の運休等が予想されますが、国立キャンパスにおいて7月17日に休講措置を講じる場合は、当日午前7時にお知らせします。
なお、本日7月16日につきましても、今後の状況により休講措置を講じる場合もありますので、随時大学ウェブサイトをご確認ください。

通知方法

一橋大学副学長(教育・学生担当) 沼上 幹

[Important] Possible Class Cancellation due to Typhoon Warnings (Kunitachi Campus)

In case of class cancellation on July 17th due to typhoon warnings, a class cancellation notice will be posted on the University website by 7 am, July 17.
As for today, July 16, there is also a possibility we have to cancel classes, depending on the development of this typhoon. Please visit our website as needed.

No notice posted by 7 am means that we have classes as usual.

Tsuyoshi NUMAGAMI
Vice President