<重要>台風18号接近に伴う授業の取扱について(国立キャンパス)

台風18号の接近に伴い、暴風雨と公共交通機関の運休等が予想されますが、国立キャンパスにおいて10月6日(月)に休講措置を講じる場合は、当日午前7時にお知らせします。

通知方法

一橋大学副学長(教育・学生担当) 落合 一泰

[Important] Possible Class Cancellation due to Typhoon Warnings (Kunitachi Campus)

In case of class cancellation on October 6 due to typhoon warnings, a class cancellation notice will be posted on the University website by 7 am, October 6.

Kazuyasu OCHIAI
Vice President